sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday, 23 May 2014

HOT NEWS : BEKAS AHLI PARLIMEN KANTOI HUBUNGAN SULIT DENGAN ISTERI ORANG

Bekas MP berskandal isteri pegawaiBekas Ahli Parlimen dari Melaka bergelar Datuk didakwa mempunyai hubungan sulit dengan isteri seorang pegawai kanan sebuah agensi penguat kuasa di negara ini.

Difahamkan hubungan terlarang itu bermula sejak lebih setahun lalu dan berterusan sehingga wanita berkenaan mendirikan rumah tangga dengan pegawai kanan terbabit pada November 2013.

Wanita berusia 44 tahun itu yang turut terlibat dalam politik, dikatakan 'diikat' Datuk berkenaan dengan pelbagai kemewahan seperti duit mencecah puluhan ribu ringgit setiap bulan, selain turut dihadiahkan sebuah kereta mewah jenis Mercedez Benz.

Menurut sumber, perbuatan curang wanita itu yang juga seorang pemilik sebuah syarikat pembekal, berjaya dihidu suaminya selepas hampir sebulan mereka berkahwin.

Menurutnya, isteri pegawai terbabit kerap menyimpan telefon bimbit dan tidak membenarkan suaminya menyentuh, melihat sebarang mesej atau menjawab panggilan.

"Tindak-tanduk wanita itu semakin hari semakin mencurigakan dan seolah-olah menyembunyikan sesuatu. Apabila ditanya, dia akan beri pelbagai alasan yang tidak munasabah seperti bimbang maklumat atau rahsia sulit berkaitan politik terdedah.

"Isterinya kerap 'outstation' ke Melaka kononnya ada mesyuarat atau urusan politik. Sepanjang berada di sana, wanita itu langsung tidak menjawab panggilan," katanya.

Sumber berkata, perbuatan wanita itu terbongkar selepas suaminya ternampak mesej melalui aplikasi 'WhatsApp' antara isterinya dan Datuk terbabit pada 27 Januari lalu ketika ke pusat beli-belah di Ampang.

sinar 

1 comment:

Anonymous said...

inilah namanya perempuan sial yang tak pernah bersyukur dengan apa yang tuhan berikan. perkara seumpama ini dah jadi lumrah dunia hari ini untuk mengejar kemewahan hidup. insyaallah perbuatan terkutuk saperti ini tidak akan bertahan lama...dan bagi si isteri itu, bersiap sedia lah dari sekarang untuk menerima kifarah Allah.Tak akan selamat hidup engkau, malah tak bahagia hati engkau. Saya nyatakan ini dari pengalaman silam.

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive