sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Thursday, 15 May 2014

PANAS : CALON DAP BUKIT GELUGUR TUNJUK SAMSENG


Seolah-olah mencabar pihak Polis,  calon DAP Bukit Gelugor yang juga anak kepada Karpal Singh bersikap biadap dan kurang ajar apabila menaiki kenderaan yang tamat tempoh cukai kenderaannya.


Inilah sikap manusia yang di katakan memperjuangkan undang-undang negara tapi undang-undang sekecil inipun tak boleh nak ikut. 


Kenderaan Bernombor PDT 9898 ini juga terdapat satu saman yang belum dijelaskan. Macam ni nak jadi pemimpin negara?  Nak ajar rakyat jadi samseng atau kurang ajar? ? 2 comments:

Anonymous said...

Mana mereka tak berlagak mcm. GANGSTER dlm. filem Bollywood; mereka pikiaq PDRM dan JPJ pun takut kat si puak GANGSTER ni sebab ramai si GANGSTER adalah loyar-loyar LONGKANG yg. sewenangnya mempermainkan undang-undang negara mcm. PENGGANAS! Tapi kat Malaysia ni - hanya pengganas 'Islam' yg. akan ditangkap; pengganas KAPIRDAJAL dibiaqkan bermaharajalela - termasuk si puak GANGSTER mcm. ni serta Pengganas Red BeanBANGKAI!

Dan si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS serta ejen tempatan mereka dari DAPBANGKAI/PKRSODOM juga menaja GENG KONGSI GELAP, utk. menghuru-harakan negara serta membunuh umat Islam/Melayu dlm. Genosid!
Ini, melalui pelbagai jenayah, termasuk dlm . kemalangan jlnraya oleh dilanggar LORI/KERETA/BAS BUAS (terutamanya tekan brek tiba-tiba, lalu kenderaan belakang terbabas ke laluan bertentangan, atau si pemandu BUAS ini tiba-tiba pandu laju bila kenderaan belakang nak potong atau lori/bas/kereta depan sengaja ke tengah dan menggilis kenderaan yg. nak potong) – umat Islam yg. disasarkan si MUSUH Islam, senang dikenali dr. pakaian atau hiasan Islam pd. kenderaannnya! Ini akibat ramai TUANPUNYA lori/bas/kereta ini sendiri puak KAPIRGANGSTER atau dibiarkan ambil ramai pemandu dr. GENG-KONGSI-GELAP!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN ISLAM/umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Ikhlas Ridzuan said...

وَعَلَيْكُم السَّلاَم وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه. الحمدلله الذي احيانا بعد ما امتنا واليه النشور

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive