sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Saturday, 24 May 2014

ISU RSN RAYER : DAP HENYAK KHAIRY KJ KAW KAW !!!Sudahlah permohonan maaf dari Ketua Pemuda Umno , Khairy Jamaluddin di tolak mentah-mentah Dap malah turut di keji pulak orang-orang Umno oleh puak-puak Dap , Padahal yang memulakan cerita adalah RSN Rayer adun celaka dari DAP yang memanggil Umno celaka , dalam Umno adalah orang Melayu maksudnya RSN Rayer tu kata celaka kepada orang Melayu. 

Pemimpin DAP Ong Kian Ming berkata, KJ perlu meminta maaf secara terbuka dan bukannya membuat kenyataan peribadi menerusi laman sosial twitter.

“Permohonan maaf secara peribadi tidak boleh diterima,” katanya kepada media hari ini.

Khairy turut menawarkan untuk membayar ganti rugi diatas kerosakan yang dialami DAP namun Kian Ming turut mahu Ahli Parlimen Rembau itu membuat permohonan secara terbuka.

Kelmarin, sekumpulan ahli UMNO membuat bantahan dihadapan ibu pejabat DAP Kuala Lumpur ekoran berang dengan kenyataan yang dikeluarkan pemimpin parti tersebut ,RSN Nayer pada sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Pulau Pinang.

Nayer yang mengeluarkan kenyataan 'UMNO Celaka' mengulanginya ketika ceramah parti tersebut di Pulau Pinang dan bertekad untuk tidak akan memohon maaf diatas kenyataan yang dikeluarkannya.


Pendapat peribadi aku sememangnya manusia-manusia celaka dalam DAP ini tidak layak di kita meminta maaf kerana kita tidak akan mula jika mereka tidak usik kita , tapi mulut-mulut pemakan BABI ni sudah melampau menghina orang-orang Melayu dalam Umno !!! 

Jelas sekali dalam VIDEO itu beliau memaki dan memanggil Melayu dalam UMNO CELAKA !! JAdi apa yang di lakukan di Pulau Pinang , Wilayah dan Pahang itu adalah tepat bagi mengajar manusia pendatang itu !!! Sudahlah tidak tahu bersyukur diberi tumpang di Tanah Melayu ini . Bila diberi tumpang , depa tunjuk keras kepala pulak !!! 

Jadi kita jangan sesekali tunduk kepada bangsa-bangsa pendatang dalam DAP ini. !! 3 comments:

maae said...

KJ yang bodoh....

Anonymous said...

KJ kau tanya dulu pada dap tindakan pada rayen yang dap akan ambil kerana semua ni berpunca dari mulut rayen

Ahmad said...

Hanya pemimpin bertaraf paria aja yg mencelakakan orang lain. Jadi buat apa KJ meminta maaf atas tindakan segelintir ahli UMNO itu

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive