sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday, 23 May 2014

PANAS : AIR MATA ORANG MELAYU MENGALIR KERANA MANUSIA BERNAMA DYANA #TELUKINTAN


Tidak menghairankan bila Calon DAP ni tak perlu sokongan orang Melayu kerana dia sudah tahu dia mendapat sokongan 90% sokongan dari Cina DAP.  

Walaupun pernah menjadi bangsa Melayu dan sekolah yang di tanggung Kerajaan juga belajar di UITM yang telah membantu berpuluh-puluh ribu orang Melayu itu belum cukup untuk calon DAP ini sayang kepada bangsanya. 


Inilah hasilnya. .. Penat lelah orang Melayu dulu-dulu membangun dan mempertahankan hak Orang Melayu langsung tidak di hargai oleh Calon DAP ini.

Beliau lebih rela di pergunakan Cina-cina yang mahu meruntuhkan bangsanya hanya kerana ibunya yang kecewa dengan seorang dua dalam Umno 27 tahun dulu.  

Semoga air mata orang Melayu dulu dapat di hapuskan dengan tumbangnya manusia seperti ini di Teluk Intan.  Melayu harus bangun menentang manusia seperti ini. 3 comments:

Anonymous said...

Elok disula burit dia dengan batang nibung.

Anonymous said...

Cibai melayu ni...

MG Osman said...

Salam Anonymous, x elok cakap begitu sungguh pun dia musuh ketat kita. Hanya satu cara nak ajar anak Melayu keparat ini iaitu dengan beri dia kekalahan yang teruk sekali supaya dia tidak boleh bangkit walau pun dibantu oleh bapak-bapak angkat dia seperti Lim Kit Siang. Orang Melayu Telok Intan perlu bersatu menumbangkan dia.

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive