sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday, 3 December 2014

Panas !! MB Pahang Sah Saman Utusan Malaysia RM15 JutaAgak menarik cerita MB Pahang kita ni , setelah tempoh pemohonan maaf dari Utusan Malaysia langsung tak kelihatan, Datuk Seri Adnan mengambil keputusan untuk terus menyaman Utusan Malaysia sebanyak RM 15 Juta.

Adnan yang berang dengan Kolum Awang Selamat yang bertajuk " Hebat Sangatkah Adnan" telah memberi tempoh untuk Utusan Malaysia memohon maaf kepada pihak Menteri Besar di muka hadapan akhbar itu namun tak ada tindakbalas dari Utusan.

Peguam kanan Manjeet Singh Dhillon, berkata, tindakan tersebut diputuskan setelah mendapati tiada permohonan maaf yang diterima dari akhbar itu kepada pihak Menteri Besar Pahang. "Saya telah menerima arahan untuk memfailkan writ (saman) dalam beberapa hari lagi,"

Kolum tersebut didakwa satu serangan terhadap komen Adnan berkaitan kejadian banjir lumpur di Cameron Highlands yang menggambarkan Adnan seorang Menteri Besar yang tidak mempunyai integriti, gagal dalam tugasnya, dan seorang yang sombong dan menolak sebarang bentuk kritikan.

Beliau mendakwa artikel tersebut tohmahan yang telah menimbul ejekan dan kebencian awam terhadapnya.

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive