sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday 13 February 2013

GAMBAR CELAKA !!! JENIS BANGSAT BIADAP TAK SEDAR DIRI !!! DAP AJAR SIFAT MEMBENCI DI KALANGAN RAKYAT !! HAPUSKAN DAP DARI BUMI MALAYSIA !!!

Ini adalah perincian peristiwa dan orang yang telah melakuka:

Kejadian berlaku di Lapangan isyarat lucah terbabitn Terbang Antarabangsa Bayang Lepas pada jam 1:05 tengah hari tadi (kelmarin 11/2).Seorang lelaki Cina telah menunjukkan isyarat lucah kepada konvoi DYMM Raja Permaisuri Agong dan telah ditahan oleh pihak berkuasa.

Nama: LEONG PEI KOE
No. Kad Pengenalan: 840718-10-5015
Umur: 29 tahun
Kerja: Quality Surveyor di sebuah kilang di Singapura
Pendidikan: Bsc Degree Building Economic and QS di Heriot Walt University Scotland,UK (2007)
Alamat: C18-18-9, Serina Bay, Sungai Pinang, Pulau Pinang.

Pada jam 12:50 tengah hari sewaktu rombongan DYMM Raja Permaisuri Agong berada di Terminal Perlepasan LTAB Bayan Lepas,Leong Pei Koe telah menunjukkan isyarat lucah kepada kenderaan yang diniaki oleh DYMM Raja Permaisuri Agong.ASP Mohd Fakharuddin bin Abdul Hamid yang merupakan pengawal pengiring DYMM Raja Permaisuri Agong yang melihat gelagat lelaki tersebut telah keluar dari kenderaan pengiring dan merapati LEONG PEI KOE.Amaran telah diberikan kepada lelaki Cina tersebut yang dia boleh ditahan dan ditangkap di bawah Seksyen 294(a)KK.Bagaimanapun,lelaki Cina itu mencabar pihak berkuasa agar menangkapnya dan berkata,di Pulau Pinang, polis Melayu tidak ada kuasa kerana Pulau Pinang adalah hak milik Cina.Apabila ASP Mohd Fakharuddin menghampiri LEONG PEI KOE,lelaki Cina tersebut terus memberikan isyarat lucah beberapa kali.Dengan bantuan anggota PGA, akhirnya dia ditahan dan digari bagi siasatan dan tindakan lanjut.Hasil siasatan polis mendapati,lelaki Cina tersebut tidak mempunyai rekod lampau, manakala ujian air kencingnya adalah negatif.

APJ : JENIS BANGSAT TAK SEDAR DEK UNTUNG !!! TUIH !!!!

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive