sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Tuesday 5 February 2013

TUDIAAA !!! VIDEO DAP DAN PKR TIDAK PEDULI MAJLIS ULAMA PAS !!! PAS PEDULI MAJLIS ULAMAK DAP ?? #BubarDunKedahPERKASA Kedah yang di wakili Majer (B) Hj Anuar Abdul Hamid, membidas tindakan DAP dan PKR tidak menghormati keputusan Majlis Syura Ulama PAS yang tidak membenarkan penggunaan kalimah Allah kepada agama-agama lain selain agama Islam.

Ternyata tindakan U-TURN yang di ambil Hadi Awang dan Nik Aziz akur dengan desakan Majlis Syura Ulama PAS telah membuatkan kebanyakan kepimpinan dalam DAP dan PKR kurang senang dengan cara itu.

Bagi Ketua Pakatan Haram, Anwar Ibrahim pulak. Dia masih lagi tidak mengguna pakai keputusan Majlis Syura Ulama PAS dan menyatakan Pakatan Haram tetap dengan pendirian yang telah di buat pada 08 Januari yang lalu bahawa penggunaan kalimah Allah di benarkan kepada agama lain.

Dalam isu kalimah Allah, PAS haruslah berpendirian tegas mempertahankan keputusan Majlis Syura Ulama PAS dan menuntup segala pintu rundingan supaya tiada ruang untuk DAP dan PKR mempergunakan kalimah Allah untuk kepentingan politik masing-masing.

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive