sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Thursday, 18 February 2016

Kerana Najib, Zahid Diaibkan Anak Muda (video)Zahid Hamidi dimalukan oleh anak2 muda Selangor apabila cabaran utk bekerja diladang2 dan kilang2 disahut dgn laungan...
Posted by Kelab Che Det on Sunday, 14 February 2016

ANGKARA NAJIB Bagi aku apa yang berlaku sekarang bukanlah dari masalah pekerja asing atau Zahid sendiri tetapi dari kebencian rakyat terhadap Najib yang terang-terang terpalit dengan pelbagai scandal sehingga bukan sahaja Najib yang dibenci malah semua menteri-menteri Najib juga turut terkena tempias angkara keketoran Najib. 

Zahid yang aku kenal adalah seorang pemimpin yang tegas dan ada aura kepimpinan dalam pentadbiran ,Beliau juga boleh menjadi Imam pada bila-bila masa saja namun akibat berada dalam pentadbiran Najib yang penuh kotor maka beliau sekali terpalit. 

Lihat saja video tersebut, rata-rata yang hadir adalah anak muda pewaris bangsa tapi mereka sudah mula membenci kepada kerajaan terutama Najib sendiri. Soal pekerja asing bukanlah satu itu kerana sememangnya sektor yang disebut Zahid adalah satu sektor yang berat dan sektor terbabit memang mahukan pekerja asing. 

Berbalik kepada cerita Najib , kerana beliaulah Umno dihina seteruk ini , dianggap kotor oleh rakyat dan menteri-menterinya turut terkena taik apabila mereka juga menjadi bahan lawak oleh rakyat. Zaman teknologi lagi canggih sekarang semua maklumat sampai sepantas kilat, rakyat makin bijak dan boleh menilai kerja buat pemimpin. 

Percayalah selagi Najib tidak berambus dari jawatan Perdana Menteri , tidak mustahil Najib bakal menjadi Perdana Menteri Pertama memberi kemenangan mudah kepada Pembangkang untuk menguassai dunia dan selagi Najib memerintah Umno selagi itu Umno terpaksa menerima air kencing rakyat yang marah. 

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive