sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Saturday 8 September 2012

KISAH AMOI DOLL BIADAP YANG KURANG AJAR!!

KISAH SI DOLL KURANG AJAR!!

Wei..Sing Yee..Kamu jangan kurang ajar..!!! Minta maaf dengan PM dahulu, kemudian baru pada seluruh rakyat Malaysia!!

Macam ada sesuatu yang tak kena apabila model sambilan yang bernama Sing Yee ini memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia kerana menghina Perdana Menteri. Mengapa dia keberatan untuk memohon maaf terus kepada tuan punya badan sendiri iaitu Perdana Menteri, DS Najib Tun Razak?


Di Petaling Jaya, Sing Yee pada sidang akhbar di ibu pejabat DAP membuat kenyataan maaf secara terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Namun begitu, dia tidak meminta maaf secara langsung kepada Perdana Menteri dengan alasan Najib adalah sebahagian daripada masyarakat negara ini.

Dia juga mengatakan kehadirannya ke perhimpunan itu adalah kerana perasaan ingin tahu dan mengikut perbuatan peserta lain. Bagaimanapun, dia menafikan tindakan itu mempunyai sebarang niat menghasut.
 

Adakah ini desakan dari DAP sendiri untuk berbuat demikian? Apa motif sebenar Sing Yee berbuat demikian! Sepatutnya permohonan maaf dibuat terus kepada DS Najib dan kemudiannya kepada seluruh rakyat Malaysia? Nampak sangatlah tidak ada keikhlasan atau permohonan maaf tersebut sekadar melepaskan batuk ditangga untuk mengurangkan kemarahan orang ramai terhadapnya.

kredit lanjut : umno kuala selangor

pssst : jenis biaDAP biaDAP jugak!!! 

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive