sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Monday 24 September 2012

SAH SAMSENG biaDAP TIKAM KP KEPONG??

TERKINI KES TIKAM KP KEPONG
 
 
 

AMPANG: Ketua Pemuda UMNO Kepong, Datuk Norizan Ali, 41, kini dilaporkan kritikal akibat ditikam di perutnya di luar rumahnya di Taman Dagang, di sini, kira-kira 4 pagi tadi.

Ketua Polis Daerah Ampang, Asisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin, berkata kejadian berlaku ketika mangsa baru balik daripada menonton perlawanan bola sepak bersama rakan di gerai mamak.


"Kejadian dipercayai berlaku ketika mangsa meletakkan keretanya kira-kira 20 meter dari rumah dua tingkat di Jalan Dagang 2/4, Taman Dagang apabila dua lelaki dipercayai warga asing mendekatinya."Kami tidak pasti masa ada pergelutan berlaku ketika itu tapi suspek kemudian lari meinggalkan mangsa yang cedera," katanya.

Barangan milik Norizan juga tidak dilaporkan hilang. sumber lanjut klik sini
 
 
Sementara  itu heboh dikatakan dalam blog-blog tempatan mengenai samseng biaDAP yang punya angkara .
 
dalam satu sumber blog menyatakan begini :
 


Ganas. Memang ganas puak-puak DAP sekarang ini. Main tikam-tikam, sembelih-sembelih sahaja kalau tidak puas hati.

Yang belah kita, hina Rasulullah SAW pun setakat boleh marah sahaja. Kalau di Pakistan, dah lama Ngeh Koo Ham bercerai kepala daripada badan kena roadside bom.

Kenapa kami kata ini semua kerja samseng DAP? Nilaikanlah sendiri, beliau merupakan KP UMNO di Kepong yang merupakan kubu kuat DAP semenjak merdeka. Bukan senang hendak jadi KP di kawasan DAP yang bukan tempat UMNO bertanding pun.

Kalau tidak percaya, tanyalah KP Seputeh. Beliau yang berhadapan dengan GIANT DAP Teresa KOK sentiasa mendapat ancaman daripada chauvinis tegar DAP yang menguasai kongsi-kongsi gelap di kawasan itu.

Mengikut rekod, Datuk Norizan ini adalah seorang yang sangat VOKAL melanyak DAP dan fuckatan. Ingat lagi kes Adam Adli hampir kena penampar Jepun di Balai Polis dahulu?!! Hah, itu semua budak-budak Datuk Norizanlah itu. Dan dalam UMNO KL, beliau merupakan antara dua KP UMNO yang begitu lantang dan vokal selain KP Seputeh.

Jadi, tidak hairanlah beliau diserang sebegini. Sebabnya kelompok berani mati yang diketuai beliau dalam UMNO memang begitu memberikan kesan kepada samseng-samseng fuckatan!

Dan kalau dilihat sejarah, beliau juga pernah membuat headline apabila menentang pelantikan Ezam Mad Nor sebagai senator baru-baru ini.


cerita lanjut di blog KLIK SINI

P/S : jika benar pihak berkuasa harus pantas menyelesaikan dan menyiasat kes ini.

- biaDAP tetap biaDAP

 
 
 

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive