sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Tuesday 18 September 2012

NUAR TERUJA LIHAT GAMBAR PANAS KATE MIDDLETON??


PAPARAZI BIADAP RAKAM GAMBAR PANAS KATE BERCUTI
Berita mengenai penyebaran gambar separuh bogel Kate Middleton yang juga digelar Duchess og Cambridge adalah ketika siri lawatan Putera William dan Kate ke Malaysia. 

Mereka mendapat tahu yang gambar percutian mereka di Selatan perancis awal bulan ini telah dirakam dan sibarkan pihak yang tidak bertanggungjawab. 

Keadaan menjadi kecoh dengan berita tersebarnya gambar separuh bogel isteri Putera William.

Sebuah majalah bertajuk Closer di Perancis didakwa telah menceroboh ruang privasi Putera William dan Kate ketika mereka sedang berehat di sebuah rumah di negara itu.

Seorang jurufoto majalah itu telah secara rahsia menangkap gambar Kate yang ketika itu hanya memakai ‘bra’ dan seluar dalam sahaja.

Turut didedahkan adalah sekeping gambar ketika Putera William sedang menyapu losyen di belakang badan isterinya itu.

Walaupun berada di Malaysia pada waktu ini, Putera William ternyata berang dengan tindakan paparazi di Perancis yang begitu berani memalukan dia dan isterinya.

Menurut jurucakap pegawai Istana St James, mereka sedang mempertimbangkan untuk mengambil tindakan terhadap syarikat majalah itu termasuk jurufoto berkenaan.

“Pasangan diraja berkenaan amat sedih dan marah kerana satu penerbitan Perancis dan seorang jurugambar menceroboh privasi mereka secara melampau dan tanpa sebarang justifikasi.
“Insiden itu mengimbau kembali perbuatan melampau media cetak dan jurugambar paparazi semasa Diana masih hidup,” kata jurucakap Istana St James yang dipetik dari laman Gawker.com, semalam. (Mynewshub.my)

keluarga diraja tersebut termasuk Putera William dan Kate telah bersetuju untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap majalah Closer dan juga editornya.
Pihak syarikat Closer bakal disaman oleh pasangan diraja itu.

“Tindakan prosiding mahkamah untuk menyaman telah pun dibuat di Perancis hari ini,” kata jurucakap Istana St. James.

Bagaimanapun, editor majalah Closer tetap dengan pendirian itu mengatakan pendedahan gambar itu hanyalah untuk hiburan dan bukan menjatuhkan maruah atau nama Kate.

Penyiaran gambar kontroversi itu merupakan cabaran getir pertama yang dicetuskan oleh media cetak terhadap pasangan diraja itu selepas mendiang Diana mati dalam satu kemalangan kereta di Paris ketika beliau dikejar beberapa paparazi.

Sebelum ini, satu lagi kontroversi melibatkan keluarga diraja itu apabila gambar adik kepada Putera William, Putera Harry yang sedang berbogel dengan seorang perempuan didedahkan oleh akhbar The Sun di Britain kepada umum.

Putera Harry berbogel dengan seorang wanita semasa mereka berada di dalam sebuah bilik hotel di Las Vegas, Amerika Syarikat. – Mynewshub


sumber : mynewshub


Psssst : semoga keluarga diraja Britain sabar dengan dugaan

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive