sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Monday, 20 October 2014

SENARAI CALON-CALON PARLIMEN BELIA N.KEDAH PILIHAN APJ , WAJIB UNDIAktif dalam gerakan sukarelawan & mahasiswa sejak dari usia yang muda.

22 tahun, masih lagi menuntut di UiTM Shah Alam dalam mengejar cita-cita menjadi peguam.

Jangan lupa undi,
Muhamad Nur Aizat Bin Noor Azam, No. Kod Calon: KDH011

‪#‎KDH11‬ ‪#‎UndiAizatAzam‬ ‪#‎OrangMudaUntukOrangMuda‬

"MEMPERJUANGKAN SUARA BELIA LUAR BANDAR" Itulah Yg Akan Di Perjuangkan Oleh Aktivis Belia Saudara Mohd Hamdi Bin Keruneh Calon Parlimen Belia KDH036 Dari Kedah..

Jesteru Itu Saya Ingin Memohon Sokongan Dari Sahabat2 Facebooker/ Sahabat2 Media Sosial Yg Berdaftar Sebagai Pengundi Parlimen Belia Terutamanya Bagi Pengundi2 Dari Negeri Kedah Untuk Mengundi Beliau Yang Bernombor KDH036 Terutamanya Bagi Pengundi2 Dari Negeri Kedah..

Terima Kasih...


" Agar Puyuh Tak Dapat Lari
Rapat2 Pinang Di Tanam
" Agar Suara Belia Di Dengari
Undilah Calon PB KDH036

" MEMPERJUANGKAN SUARA BELIA LUAR BANDAR"

‪#‎DariBeliaUntukBelia‬
‪#‎BeliaBerwawasan‬
‪#‎ParlimenBeliaMalaysia‬
‪#‎SuaraBeliaLuarBandar‬
‪#‎APBM‬
‪#‎MHK4PBM‬
‪#‎KDH036‬


Dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani.
Adalah dengan rasa rendah diri memohon sokongan dan sebaran bagi rakan serta anak muda atas pencalonan saya bagi parlimen belia malaysia bagi mewakili negeri kedah.


Dengan keizinanNya serta sokongan serta harapan anak muda PENDANG ini jua lah saya sekadar menawarkan perkhidmatan saya.

#‪#‎BersamaMencariKeredhaan‬##
#‪#‎CalonParlimenBeliaNegeriKedahNo2‬##Berprinsipkan Iltizam Versatil Istiqamah, Mardhiah Calon Ahli Parlimen Belia Malaysia bagi Negeri Kedah membawa Suara Anak Muda melalui 5 Agenda merangkumi Pendidikan, Perumahan, Hartanah. PTPTN dan Pembangunan Belia.

Mempunyai pengalaman dalam pembangunan Kelab Rakan Muda bg Parlimen Sg Petani, anak muda ini bermula dari bawah sebagai ahli seterusnya dilantik menjadi Timbalan Pengerusi Kelab Rakan Muda bg Parlimen Sg. Petani. Pengalaman sebagai guru dan sekarang bergelar Wartawan menambahkan lagi kewibawaan beliau sebagai seorang calon yg layak mewakili anak muda khususnya beliawanis Kedah.

Tegas orangnya. Lembut jiwanya. Berani bersuara membawa agenda pembaharuan anak muda. Menongkah arus demi memartabatkan belia. Undilah Mardhiah sebagai salah seorang Calon Ahli PBM Kedah. Pasti tidak akan rugi undi sahabat semua.

#KDH004 #SuaraAnakKedah #IltizamVersatilIstiqamah

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive