sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Thursday, 9 May 2013

HOT !!! PM AJAK RAKYAT DOAKAN AZIZAN , PENGIKUT PAS DOA AZIZAN MAMPUS !! APA NAK JADI NI !!!! #PRU13 #GE13


KUALA LUMPUR - Barisan Nasional (BN) hari ini mengajak rakyat Malaysia berdoa agar bekas Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Abdul Razak yang sedang dirawat di Hospital Pulau Pinang segera sembuh.

Perdana Menteri yang juga Pengerusi BN Datuk Seri Najib Tun Razak kemudian menyiarkan semula kenyataan daripada akaun Twitter rasmi BN itu di Twitter beliau.

Azizan yang juga Pesuruhjaya PAS Kedah dimasukkan ke hospital itu selepas dikatakan mendapat jangkitan kuman di kaki dan menerima rawatan di Kedah Medical Centre (KMC) sejak Isnin lepas.

Yang di-Pertuan Agong Tuanku Abdul Halim Muadzam Shah hari ini menziarahi Azizan yang dimasukkan ke wad Unit Rawatan Kardiologi (CCU) Hospital Pulau Pinang.

Baginda diiringi Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah serta anakanda baginda Datuk Seri DiRaja Tan Sri Tunku Puteri Intan Shafinaz, Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang Tun Abdul Rahman Abbas dan isteri Toh Puan Majimor Shariff serta Pemangku Sultan Kedah Tan Sri Tunku Annuar Badlishah.

Turut melawat Azizan ialah Menteri Besar Kedah Datuk Mukhriz Tun Dr Mahathir dan Menteri Besar Perlis Azlan Man. - Bernama

- Semalam ada sesetengah pengikut tegas pakatan mendoakan dan menyebarkan berita mengenai kematian bekas Menteri Besar ni , ada kurang yang kurang ajar berkata 'Azizan sudah mampus' .

 Bagi APJ kenapala sampai jadi macam ni , Azizan tupun orang Islam , sebagai saudara seagama kita tak boleh buat macam ni , walaupun berbeza politik , ini hanya di dunia , jangan jadi biadap , dan tunjukkan sifat persaudaraan sesama agama. Orang bukan Islam gelak ja kat kita .


No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive