sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday, 8 May 2013

INI RUPANYA KES ITU !!! DAP BUAT VIDEO PENDEK BAGI ORANG CINA BENCI PADA BN TAPI VIDEO PANJANG NI MEMBUKTIKAN SIKAP RASIS KAUM biaDAP NI !!! PERGI CELAKA DAP !!! #PRU13 #TolakDAPMula video sekerat yang kaum biaDAP keluar kat youtube sehingga beribu share oleh kebanyakkan di facebook orang Cina Dap memang mengejutkan aku , kerana video tu nampak sangat budak-budak konvoi BN cari gaduh dengan budak pakatan belaan biaDAP ini. 

Akupun memang salahkan budak-budak konvoi ni sebelum tu tapi rupanya tekaan aku salah , setelah video sebenar lagi panjang dibawah ni keluar baru aku tahu punca sebenar kejadian ni.


Sememangnya sikap beruk pakatan ni memang biaDAP kerana menganggu pengguna jalanraya , dan provokasi mereka akhirnya meembawa padah kerana beberapa beruk pakatan ni cari pasal dengan budak-budak konvoi BN . 

Video yang page biaDAP tu main memang membawa kebencian masyarakat pada BN.. Bahaya bukan cara biaDAP ini main isu. Sengaja potong video dan buat provokasi kat page depa dan dishare oleh kebanyakkan orang Cina menunjukkan bahawa BN ni samseng tapi sebenarnya kejadian itu berpunca dari depa sendiri.

Dap celaka ini memang cari pasal , tak habis-habis buat Melayu gaduh sama sendiri dengan video pendek cap babi depa ni.. 


AKU BENCI DAP RASIS !!!

2 comments:

Anonymous said...

Jangan marah. Mereka kan rakan baik Pas?

Anonymous said...

Elok la tu. Dulu masa anwar dlm umno tak ada krmpen pilihanraya ganas cam gini. Benci anwar ibrahim. Patut la kau digelar dajjal mata lebam sebelah terlepas sangkar

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive