sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday, 3 May 2013

PANAS !!!! WAN AZIZAH SAHKAN VIDEO AKSI TERLARANG ADALAH NURUL !! #TolakPR #PRU13 #GE13


video yang di maksudkan disini

Kenyataan tu aku ambil dari blog Wan Azizah di www.wanazizahblog.com ..
Tak sangka aku 

4 comments:

Anonymous said...

dah do research about this before posting? FYI, she will not simply tulis Sekian untuk makluman with "Dr Wan Azizah Wan Ismail". statement kat atas bukan dia yang tulis, sekian untuk makluman.

JAKA said...

kes sebesar dn sezalim altantuya pun umno boleh tutup, apalah sgt nk buat pengakuan atas nama azizah.

semuga semua kaum keluarga anak isteri org yg suka percaya dan sebar fitnah lucah ini akan terlibat dgn lucah yg akan mengaibkan keluarga masing2.

Amin Ya Allah

anakmelayujati jati said...

Jgn cemuhkn bnde dgn politik la..korang pun x tahu ahli mane yg update bnde ni tbe2 umno jugk yg korg tuju..

Nur Sofi said...


Awek paling nakal

Koleksi kisah-kisah

pengajaran


Dari studio rakaman

Kaki-kaki lucah

Untuk yang nakal sahaja

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive