sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday, 13 September 2013

GEMPAR !!! RAFIZI DITAMPAR PEMUDA BIASA DALAM DEBAT KEMARIN !! MALU SIOT !!! @rafiziramli @anwaribrahim @cmlimguanengKemarin telah berlangsung satu debat di antara rafizi dan zaidel (wakil lokman adam)

Yang menarik perhatian Apj adalah pertanyaan dari saudara Saiful Zaini tidak di jawab oleh Rafizi dan dia terus kona baring mengatakan "Saya tak berdebat dengan awak" Lepas tu Saudara Saiful Zaini tu kata "boleh saya mencelah YB?" Rafizi jawab "ini bukan parlimen utk awak mencelah"

Kenapa soalan mudah yng di tanya oleh Saiful Zaini tidak di jawab oleh Rafizi??

Sebab bagi Apj, Rafizi cuba membawa audien menyelam kedalam lubuk hatinya dan melupakan audien dengan soalan yang di tanya oleh Saiful Zaini, jangan lupa bahawa Rafizi adalah Pengarah Strategi untuk PKR dan sudah tentu soalan yang tidak mampu di jawab beliau akan di alihkan ketempat yang lebih selamat untuk dia menjawab dan Rafizi memilih untuk tidak menjawab kerana soalan Saiful Zaini adalah soalan menjerat..

"Adakah rm 0.20 membebankan rakyat?"

Tahniah buat Saiful Zaini kerana telah "menampar" Rafizi dengan soalan "killernya"


***kalau Rafizi pon tidak mampu menjawab..macai macai jangan pandai pandai nak jawab.

2 comments:

anti PR said...

Hahahaha....lain kali tampaq sampai mereng Rafizi Lombu ni....tak boleh nak jawab, korner pi tempat lain. Sebiji macam tektik Anuar Al-Juburi....kharrk ptuiiihhhh

Unknown said...

Steady President Nadi Rakyat Pahang

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive