sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday 28 February 2014

MELAMPAU !! DATIN ROSMAH DI FITNAH LAGI OLEH PUAK PELAMPAU !!!! @NajibRazak


Jijik Apj baca artikel fitnah yang teramat oleh HARAKAHDAILY tadi , tak habis-habis menfitnah Isteri Perdana Menteri , Datin Seri Rosmah Mansor. Kenyataan Datin Rosmah telah di putarbelitkan oleh mereka supaya rakyat membenci beliau !! sangat JIJIK puak pembangkang ni !! nak jadi pembangkangpun jadilah pembangkang yang bertamadun dan berakal !!! 

Harakah telah menyatakan yang Datin Seri Rosmah mengeluh kerana tidak ada masa untuk dirinya terutama hobinya bermain badminton padahal Datin Seri Rosmah telah menjalankan tugasnya sebagai Isteri Perdana Menteri dengan baik dan cemerlang bagi membantu rakyat terutamanya kaum wanita dan kanak-kanak yang susah !! 

APA YANG ISTERI PUAK PEMBANGKANG DAPAT BILA DUDUK DI RUMAH  ??? 

Duduk rumah rehat , jaga rumahtangga saja ??? ha baru kenakan ??? 


1 - Pemimpin Pertama PR yang isteri duduk di rumah 2 - Pemimpin kedua PR yang tinggalkan Isteri di rumah 3 - Pemimpin ke 3 PR yang tinggalkan Isteri-isteri di rumah 4 - Pemimpin PR ke 4 yang tinggalkan isteri-isteri di rumah 


dan ramai lagi pemimpin PR yang tinggalkan Isteri di rumah dan mereka sapu lauk di luar , banyak sangat Apj nak masukkan so ini saja cukuplah untuk tatapan Isteri-isteri PR yang di rumah tu  !! huh 

Kat bawah ni video yang di ambil oleh puok babun kaki fitnah besar MELOYAKINapa yang korang tahu PASAL DATIN SERI ROSMAH ????1. Datin Seri Rosmah Mansor atau lebih dikenali sbagai Rosmah Mansor merupakah wanita yang paling 'glamer' di arena politik Malaysia. Nama beliau tidak pernah lekang di sebut oleh para pembangkang. Segala

2. Setiap perilaku diperhatikan, setiap tutur katanya akan dijadikan bahan bualan. Setiap berita mengenai beliau pasti akan 'disensasikan'. Bak kata orang, Rosmah Mansor is 'da boom'.

3. Tiada seorang pun isteri Perdana Menteri Malaysia yang telah berjaya 'mencuri' hati dan minda rakyat Malaysia, lebih -lebih lagi para pembangkang seperti yang telah berjaya dilakukan oleh beliau.

4. Tidak dapat dinafikan kebanyakan perkara yang disembangkan merupakan tohmahan dan perkara-perkara negatif belaka, ia umpama mereka yang berkata-kata itu terlupa bahawa wanita yang menjadi pendamping setia PM ini seorang yang 'kejam' dan tidak 'berhati perut' juga mempunyai sifat pemurah

5. Tidak ramai yang tahu di sebalik wajah tegas itu, ada banyak amal bakti yang 'disembunyikan' dan tidak digembar-gemburkan.

Antaranya:

a. Membantu pelajar miskin secara peribadi

b. Menghantar mereka yang kurang mampu menunaikan haji

c. Membantu keluarga susah, anak-anak OKU dan mereka yang hidup di pedalaman secara peribadi

d. Membantu mereka yang jumpa dia secara peribadi, dan mereka bukannya orang kaya atau orang bisnes


5. Memang tidak dapat dinafikan Rosmah Mansor, sebgai seorang insan biasa tidaklah sempurna, tetapi ketidak sempurnaan itu tidak boleh dijadikan alasan untuk menidakkan amal jariah yang beliau lakukan untuk rakyat.

6. Dan amal jariah itulah, merupakan pengikat kunci Dato' Sri Najib kepada beliau, walaupun pelbagai fitnah dilemparkan kepada isterinya. Dato' Seri lebih tahu akan perihal isteri beliau.

7.Tiada isteri pemimpin lain, termasuk isteri-isteri mantan Perdana menteri lain melakukan amal jariah kepada rakyat seperti yang dilakukan oleh Rosmah.

8. Sifat ini juga tidak diperlihatkan oleh Wan Azizah, Nurul Izzah, Isteri Khalid Ibrahim ataupun isteri Guan Eng.

9. Sifat pemurah ini membuatkan Tun Rahah akur, kerana itu memang sifat semula jadi Rosmah dan bukan di buat-buat seperti segelintir aahli politik demi untuk meraih sokongan.

10.Sifat pemurahnya memang telah di ketahui sejak di baangku sekolah lagi, di mana ramai rakan-rakannya telah di bantu semasa zaman persekolahan di Kolej Tunku Kurshiah, kerana keluarganya agak 'berada' berbanding dgn rakan-rakan yang lain.

11. Oleh itu, jika kita mahu memperkatakan tentang kepincangan sifat seseorang itu, kita juga sewajarnya berlaku jujur dengan memperlihatkan kebaikannya juga.

12. Terdapat juga bilik khas untuk tetamu di Seri Perdana, di mana tetamu boleh rehat dan tido. Cubalah sendiri jika mahu melihat sendiri Rosmah Mansor yand digembar-gemburkan sebagai 'Perempuan Puaka' oleh segelintir individu.

13.Dan jangan lupa, jika ada antara individu yang merasakan Rosmah seoarang wanita yang 'jahat', anda dialu-alukan untuk memburuk-burukkan beliau kepada makcik-makcik yang khusyuk melihat sidang umno di skrin besar. Manalah tahu, mungkin anda akan pulang dengan buah tangan berupa satu 'tamparan wanita' umno .No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive