sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Monday 3 February 2014

VIDEO GEMPAR !! SAIFUL BUKHARI LAWAN ANWAR DI KAJANG ????? ANWAR GOYANG #PRKKAJANGTerkejut beruk  apabila aku terjumpa satu gambar yang menyatakan bahawa insan yang pernah diliwat Anwar satu ketika dulu akan bertanding menentang Anwar pada PRK Kajang nanti.Anwar yang terpalit dalam kes liwat Saiful Bukhari pada tahun 2008 pasti mendapat mimpi ngeri apabila insan yang diliwatnya dikatakan BAKAL menentangnya di Kajang !! 

Jika benar apa yang aku lihat di media masa mengenai ura-ura Saiful Bukhari antara calon yang bakal menentang Anwar sudah pasti PRK Kajang ini bakal menjadi kubur politik Anwar , bak kata pepatah 'BUKU BERTEMU RUAS'
Dalam kes liwat Anwar terhadap Saiful dulu sudah dua kali Saiful bersumpah laknat , kali kedua dibuat di Mekah depan kaabah menyatakan bahawa beliau telah diliwat Anwar. Malang sekali jika Anwar di fitnah susah pasti Anwar berani menyahut cabaran agar beliau turut bersumpah laknat tetapi sampai ke hari ini tidak ada satu ayat sumpah laknatpun keluar dari mulut Anwar.

Video di bawah adalah sumpah yang di buat Saiful di Mekah :

BERANIKAH ANWAR BERSUMPAH BELIAU TIDAK PERNAH  MELIWAT SAIFUL BUKHARI DI KAJANG NANTI !! SUDAH PASTI PENDUDUK KAJANG JUGA MAHU ANWAR BERANI BERKATA BENAR !!!! 

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive