sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday, 18 April 2014

PANAS !!! ANAK SAUDARA KARPAL SINGH JANGAN KURANG AJAR TUDUH KERAJAAN !!!


Aku tertarik dengan merahan rakan-rakan Facebook terhadap satu akaun Facebook bernama Anil JS yang katakan anak saudara kepada Karpal Singh . Rakan-rakan berkata Anil Js ini telah mendakwa kemalangan yang membawa kepada kematian Karpal Singh awal pagi semalam telah dirancang kerajaan. Biadap Sungguh Anil JS ni. 

Tuduhan melampau dan kurang ajar ini sangat tidak boleh diterima akal , ia satu sikap yang bodoh seperti orang tiada otak !! 

Dia ingat kenderaan Karpal Singh bernombor KS9898 tu boleh dikawal oleh SETELIT ke ?? Kenapa tidak tulis kenderaan tu telah dirampas oleh pengganas dan mahu berpusing balik ke arah Kuala Lumpur tetapi terlanggar sebuah lori lalu berpusing dengan sendiri yang mengakibatkan kematian 2 orang di dalam kereta itu termasuk Karpal !!! wahhhhh cerita la lagu tu baru nampak real sikit KONSPIRASI KERAJAAN !! Apa yang dilaporkan oleh media, kemalangan mungkin berlaku disebabkan kereta mendiang Karpal dipandu laju dan tambahan pula kenderaan itu memiliki rekod kesalahan trafik yang banyak masih belum dibayar.

Kenapa kaitkan dengan politik? Jelas sekali, Anil JS mencabar pihak berkuasa untuk melakukan tangkapan ke atas dirinya.

Kalau dah siap memfitnah kononnya kemalangan dirancang, memang sesuatu tindakan yang agak berani dan Anil JS perlu ditahan untuk siasatan lanjut. Lebih-lebih lagi kes ini melibatkan individu yang berprofil tinggi.

Tindakan mengeluarkan kenyataan sedemikian seolah-olah dia mengetahui apa yang berlaku sehingga terjadinya kemalangan tersebut.

Mungkin Anil JS merasakan keluarga mereka kebal dari undang-undang Malaysia kerana kebanyakkan keluarga mereka adalah peguam  tetapi itu bukan ertinya undang-undang itu boleh dipermainkan , Karpal Juga biasa dijatuhkan hukuman. 

Amaran kami jangan melampau dan kurang ajar menyalahkan orang lain jika kesalahan itu pada diri korang sendiri !!! Podahhhh !!! 

2 comments:

Anonymous said...

Mengong

Anonymous said...

Mungkin dia maksudkan kerajaan PAS sbb tak setuju dgn usul me parlimen... Apehal pun kena diasat sibengong tu

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive