sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Thursday 5 June 2014

HOT NEWS : LUAHAN HATI USTAZ NASRUDIN BETAPA KECEWANYA BELIAU DENGAN PAKATAN RAKYATAkhirnya Ustaz Nasrudin Hassan meluahkan apa yang terbuku di hatinya , ternyata kenyataan dalam Facebooknya menceritakan segala kekecewaannya terhadap gabungan rapuh Pakatan Rakyat. Dap tak sudah-sudah menyalahkan Hudud punca segala kekalahan mereka.

Serangan dari puak Dap terhadap Pas mengenai Hudud ternyata konsisten dan tidak pernah berubah, Malangnya ramai lebai-lebai Pas longlai dalam keasyikan berpolitik , jawatan dan wang ringgit. Perjuangan mereka hancur kerana ini. 

Aku tahu ramai didalam Pas yang sudah tidak mampu menahan sabar dengan Dap tapi apakan daya , pemimpin atasan Pas tetap menjadi pak turut kepada Dap dan Pkr . Aku bangga kerana Ustaz Nasrudin pemimpin muda Pas ini berani meluahkan kekecewaannya . 

Pas sudah tidak seperti dulu , dulu Pas seorang diri memperjuangkan Islam , hukum-hukum Allah dll tapi malangnya Pas terperangkap dengan helah DAP dan PKR , ahkirnya sokongan orang Islam Pada PAS kamin pudah . Kita boleh lihat Pas di tangga ke 3 selepas DAP dan PKR yang mempunyai kerusi Parlimen teramai Pakatan Rakyat , dan ia makin lama makin kurang.

Tapi aku yakin Pas tetap akan bersama Pakatan Rakyat sampai PAS sendiri hancur kerana mereka sudah dijamukan dengan wang ringgit dunia , kuasa dan jawatan terutama pemimpin Pas seperti Mat Sabu dan lain-lain yang Pro Anwar. No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive