sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Saturday 14 June 2014

VIDEO PANAS : ANWAR DISERANG BERTALU-TALU !!! PADAN MUKA


Anwar telah diserang bertubi-tubi oleh pengacara BBC sehiggakan Anwar ketandusan idea untuk menjawab. Kenapa begitu susah untuk bercakap benar wahai Anwar?


Jom kita tengok apakah 'serangan' yang telah buatkan Anwar terkedu tu?

1. Anwar tuduh kerajaan kejam, tetapi pengacara tersebut telah menyatakan bahawa Anwar salah kerana melawan sistem yang sedia ada. Hanya penyokong Anwar di Malaysia sahaja bermati-matian kata Anwar tidak meliwat, tetapi sebaliknya di sana, berikit adalah dialog dari pengacara tersebut:

'...sebagai contoh beberapa kali bukti dikemukakan mahkamah memang Anwar meliwat...' - PENGACARA BBC NEWS
2. Realiti yang ramai tidak nampak adalah, rakyat Malaysia sudah menyampah dengan Anwar dan demonstrasi jalanan yang hanya diadakan hanya untuk kepentingan peribadi Anwar. Sebagai contoh, penangguhan kes liwat II.


3. Anwar tidak dapat menerima kekalahan Pakatan Rakyat pada PRU-13 lepas, kerana Anwar kata dia menang undi popular. Tapi, pengacara BBC pula balas undi popular tak dilayan di England kerana sistem disana juga tidak mengira kemenangan melalui undi popular.4. Anwar tuduh kerajaan kuku besi, tetapi tidak cukup bukti dan kemudiannya terus tukar kepada topik MH370. Apa yang menariknya, pengacara BBC telah menyindir Anwar: "interesting you brought up MH370" dan terus mengatakan Malaysia berjaya menanganinya dengan baik. Bayangkan betapa malunya Anwar ketika itu? HAHAHA!


5. Pengacara BBC telah menyelar Anwar dengan bertanya mengapa dia sanggup mempolitikkan isu seperti MH370 demi kepentingan politiknya? Adakah ini adalah kerana sekarang sudah tiada sambutan laungan "Hidup Anwar!!" oleh penyokong fanatiknya?

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive