sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday, 12 December 2012

GEMPAQ !!! BOHSIA PKR NAK KENA ROGOL??? MUKA LUBANG KUMBAHAN LA WEIII !!!

Mc percaya ramai yang dah tahu kisah budak yang kononnya nak 'rogol' Ketua Srikandi PKR tu. Tapi ramai yang tak tahu kisah sebenarnya. Betul ke budak tu nak rogol Srikandi PKR yang muka pecah tu?

Mc pun tak faham, cerita yang dah setahun ni boleh keluar balik. Ini promosi paling mengarut dari puak Srikandi PKR (srikandi la sangattt macam bohsia saja aku tengok). Kalau bukan sebab cerita ni, Mc pun tak tahu PKR ada Srikandi ala Bohsianya tu.

Betul ke Rango ni ada niat nak rogol Ketua Bohsia PKR si Siti Aisyah tu?

Aduhh.. la tak logik la sangat. Budak Rango ni hensem, Mc pernah jumpa dia dulu. Remaja yang rajin bekerja, tak melepak, ada wawasan untuk majukan diri. Dia jadi cybertroopers pun sebab menyampah tengok rakan-rakan sebayanya yang kena tipu dek PR terang-terangan.Ayat ini Ugutan atau Provok?
Ceritanya macam ni, dia tak bermaksud pun nak rogol si muka pecah tu. Mereka hanya berhujah di timeline FB, kata-kata yang Rango tu keluarkan untuk Siti Aishah tu sebenarnya hanya untuk 'memprovok' plus 'sinis' plus 'pedas' plus 'makan dalam'.

Tapi si Aishah bohsia PKR ni pula kononnya 'takut' dan mengambil ayat si Rango secara serius. Semua ini hanyalah permainan tahap politik longkang puak Bohsia PKR. Mereka sengaja nak takut-takutkan facebookers yang menyokong BN dengan perbuatan membuat laporan polis.

Kenapa Mc kata geng Srikandi PKR ni BOHSIA? Sebab mereka hanya popular dengan cerita ROGOL ni saja. Kalau bukan laporan polis kononnya mereka nak kena rogol, rasanya rakyat Malaysia pun tak tahu ada geng Srikandi aka Bohsia PKR ni wujud di muka bumi Malaysia.

Kalau perempuan yang hanya popular dengan cerita 'rogol' dan 'rogol' ni, kita nak panggil apa ya? Tak macam bohsia ka?

Kesian si Rango, Rango ada berhubungan dengan TMK untuk menjelaskan keadaan sebenar. Kini dirinya pula bagai difitnah. Kalau Mc jadi Rango, Mc pula akan buat laporan polis dan menuduh si bohsia PKR ni memfitnahnya pula. Kemudian failkan saman malu berdasarkan fitnah dari bohsia PKR yang kononnya 'dia hendak rogol' si Aishah muka pecah tu.

Macam mana mamat hensem nak rogol minah muka pecah? Tak logik bro.. fitnah yang memalukan tu.

Serius sehh.. siapa la yang sanggup nak rogol Aishah yang muka pecah tu. Kalau bagi kat mat indon atau bangla pun rasanya tak terusik kot. Kalau ada yang rogol juga, mesti kasta paling rendah diantara mereka.

Kalau nak buat cerita pun bagi la logik sikit, setakat muka Aishah tu, mana ada lelaki yang 'teransang' dan sanggup nak kena penjara semata-mata nak rogol dia? Tu tak kira dosa lagi.. Rugi wooii.

Jadi end of this story, semua ini adalah BOHONG, FITNAH dan menyalahgunakan Laporan POLIS untuk kepentingan politik tahap longkang PKR.

Kalau tak percaya semua ni fitnah, cuba tengok muka Aishah kat bawah ni, tentu lepas ni anda akan yakin merogol Aishah ni satu fitnah yang kejam!
Betul tak fitnah? Kalau letak muka Nurul Izzah tu, ada jugak la selera, ini muka bohsia longkang, pehh.. memang tak 'teransang' langsung la. he he..

COPY SINI DAAA

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive