sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday 9 October 2013

WAJIB !! WAJIB !! WAJIB !! WAJIB DATO AHMAD MUKHRIZ DALAM BARISAN PANGLIMA EXCO PEMUDA UMNO !!! @NajibRazak @khairykjSememangnya dulu kita tidak kenal pemuda dari Pekan ini , tetapi bagi di Pekan Pahang mahupun Negeri Pahang sendiri beliau bukan asing bagi mereka. 

Pemuda jenerasi masa depan ini , menunjukkan ketokohan sebagai pemimpin . Pekan kita semua ketahui adalah kubu kuat Perdana  Menteri sendiri Dato Seri Najib Tun Razak.  Jadi inilah pemuda yang boleh membantu  Perdana Menteri untuk menguatkan Bahagian Pekan mahupun Pahang. 


Apj tidak melihat kenapa kita perlu memilih beliau dalam barisan Panglima Pergerakkan Pemuda Umno Malaysia. Suara baru , fikiran baru , dan ketokohan yang ada pada Dato Ahmad Mukhriz ini di lihat mampu membantu pemuda dalam memartabatkan Agama, bangsa dan negara kita .
Gaya pemikiran matang yang di tunjukkan pemuda ini amat menarik hati sesiapa sahaja yang mengenalinya. Mungkin kita lihat dari raut wajahnya mungkin agak sombong tetapi bila makin dekat makin kita kenal pemuda ini.

Untuk semua sahabat jangan lupa dan mestikan sokong Dato Ahmad Mukhriz 

2 comments:

Yuseri Yusoff said...

Suruh Mukhriz bayar royalti utk gambar tu. haha..

Anak Melayu said...

Hahahaha bayar la kalau berani hihi

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive