sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday 16 October 2013

PENDEDAHAN EKSKLUSIF !!! SEBARAN CAI INI BOLEH MEMBUNUH UMNO !!! KEADILAN HARUS DI TEGAK !!! @NajibRazak @khairykj


Apj terkejut apabila mendapat satu cai  Pemilihan Umno untuk Majlis Tertinggi baru-baru ini daripada satu bahagian bernama  'P' .. Cai ini telah disebarkan kepada cawangan-cawangan di kawasan tersebut juga di katakan telah di berikan ke beberapa bahagian lain. 

Kalau kita baca cai di atas ternyata ia telah di buat oleh broker-broker yang hanya mahu keuntungan semata-mata. Bayangkan dalam cai ini terdapat 6 calon untuk Johor dan ada  nama-nama dalam cai ini langsung tak membawa apa-apa perubahan kepada Umno. Di mana keadilan kepada calon-calon negeri lain !!! 


Apakah ini yang di mahukan oleh perwakilan-perwakilan UMNO ?? Ada dalam senarai ini langsung tidak membawa dasar-dasar Transformasi yang dilaungkan !! 

Di mana  orang yang boleh buat kerja seperti Datuk Azeez Rahim dari Baling dan yang lain-lain ?? 

Inilah jenis yang hanya fikirkan keuntungan semata-mata bukannya untuk membawa perubahan dan kebaikan kepada Umno dalam memperjuangkan Agama , Bangsa dan Tanah Air kita !!! Kepada yang buat cai ini jangan jadi 'haprak' !!! 

Ini bukan persatuan atau pertandingan budak sekolah tadika !!! Perwakilan harus membuka mata dan menolak cai seperti ini !!! 

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive