sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Saturday 12 October 2013

TERKINI !! KEPUTUSAN PEMILIHAN SAYAP PARTI !!! @NajibRazak1 - Calon Ketua Puteri, Mas Ermieyati Samsudin mendapat undi dari Puteri UMNO Bahagian Kuala Kangsar pada mesyuarat perwakilan sayap itu hari ini.

Bahagian yang sama turut memilih Datin Norsabrina Mohd Noor bagi jawatan Naib Ketua Puteri.


2 - Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Simpang Renggam memilih Jamilah Hanim Othman sebagai Ketua pergerakan itu manakala Zahida Zarik Khan sebagai Naib Ketua Puteri.

3 - Mesyuarat Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Kepong memilih Khairy Jamaluddin sebagai Ketua Pemuda manakala Jamawi Jaafar sebagai Naib Ketua


4 -Penyandang Ketua Wanita UMNO, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil mendapat undi dari Wanita UMNO Bahagian Sungai Petani pada mesyuarat perwakilan sayap itu hari ini.
Bahagian itu turut memberi undi kepada Datuk Azizah Mohd Dun bagi jawatan Naib Ketua Wanita

5 - Mesyuarat Puteri Bahagian Kuala Pilih memilih Mas Ermieyati Samsudin sebagai Ketua Puteri dan Nazliah Ali sebagai Naib Ketua

6 Calon Ketua Puteri, Mas Ermieyati Samsudin mendapat undi daripada Puteri Bahagian Kuala Selangor pada pemilihan bahagian itu hari ini.


Bahagian itu turut memberi undi kepada Zahida Zarik Khan bagi jawatan Naib Ketua Puteri


7- Calon Ketua Puteri, Mas Ermieyati Samsudin mendapat undi daripada Puteri Bahagian Kuala Selangor pada pemilihan bahagian itu hari ini.
Bahagian yang sama turut memberi undi kepada Zahida Zarik Khan bagi jawatan Naib Ketua Puteri.

8 -Calon Ketua Puteri, Mas Ermieyati Samsudin mendapat undi daripada Puteri Bahagian Cheras pada pemilihan bahagian itu hari ini.
Bahagian yang sama turut memberi undi kepada Zahida Zarik Khan bagi jawatan Naib Ketua Puteri.

9 -Calon Ketua Puteri, Mas Ermieyati Samsudin mendapat undi dari Puteri UMNO Bahagian Kuala Kubu Bharu pada mesyuarat perwakilan sayap itu hari ini.
Bahagian itu turut memilih Zahida Zarik Khan sebagai Naib Ketua Puteri

10 - Calon Ketua Puteri, Jamilah Hanim Othman mendapat undi dari Puteri UMNO Bahagian Parit Sulong pada mesyuarat perwakilan sayap itu hari ini.
Bahagian itu turut memilih Zahida Zarik Khan sebagai Naib Ketua Puteri

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive