sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday 22 January 2014

PANAS MELAMPAU !!! DATUK FRUST KE SAMPAI MEROYAN MACAM ORANG GILA ?? ( A. KADIR ) !!! @NajibRazak


Apj ingat mamat A.Kadir yang bawa gelaran Datuk ni , bijak pandai tapi rupanya huh !! samalah macam geng sebelah gambar dia nih !!! Maaf cakaplah bagi aku dia ni dah meroyan teruk sangat dah , sampai menggambarkan blogger Pro Umno ni bodoh kerana mengkritik dia !! 


Apj risik punya risik apa sebab dia ni meroyan sangat , rupanya dia ni 'FRUST' kerana tak dapat jadi Pengarah Media Prima Berhad , owhhh cenggitu rupanya , patut la teruk sangat meroyan kata blogger macam-macam dan aktif gila kritik Perdana Menteri kita , Adoiii !!! Nak jawatan rupanya , kerja la rajin sikit bro !!! bukan bila tak dapat mu meroyan tak ketahuan hala !!! 


Bagi Apj memang sejak 5-6 tahun lepas berjuang di arena maya macam-macam dugaan datang tapi bila buat kerja dengan hati yang tenang insya'Allah Allah tu pemudahkan rezeki untuk buat kita , bukan cara yang mudah. Ikat perut jadi blogger Pro Umno ni semua dapat rasa , itu hakikatnya. Tambah pedih lagi bila PENGERUSI BMB Pemuda Umno Malaysia yang baru si Ibdillah Ishak telah membuat kenyataan membayar blogger pro Umno adalah satu kesilapan !! Pedih siot !!  

Kami marah jugak tapi tak seteruk mamat A. Kadir nih !!! Sampai kata kat blogger macam-macam , bila blogger bedal dia , tau pulak meroyan macam orang gila , yang di bedal orang tu tak apa , kang aku bawa keluar akta hak kebebasan bersuara baru tau hahaha !!! 


SUMBER:

1. Tidak mengapa jika Kadir mengkritik, tapi jangan mengkritik Kadir
2. Blogger-blogger (& cybertrooper) pro-UMNO tidak pernah membantu kepimpinan UMNO, tetapi 8 artikel Kadir sebelum PRU13 yang membantu kemenangan BN
3. (Tidak ke bodoh) Blogger UMNO basuh seluar dalam di khalayak ramai, tapi kalau Kadir menyerang kepimpinan, tidak mengapa basuh seluar dalam di khalayak ramai
4. Saya bini dua pun orang tulis, apa saya kisah - err kalau tak kisah kenapa Kadir nak bangkitkan dalam wawancara
5. Kadir dah berkawan dengan Datuk Seri Najib sejak tahun 1977, tapi Kadir tiada saluran untuk menyampaikan isi hati dan berjumpa Datuk Seri Najib? Sms, BBM, whatsapp pun tak dapat? Kalau betul la kenyataan ini, bukan saja Datuk Seri Najib teruk tapi Kadir pun sama juga la teruknya... blogger maki hamun yang tak kenal Datuk Seri Najib begitu lama pun ada saluran untuk berjumpa beliau.
Saya malas hendak campur hal A Kadir Jasin dengan Perdana Menteri berkaitan MEDIA PRIMAseperti yang di dakwa blogger Malay Rights dan RBF. Saya pun ada perkara-perkara yang saya tidak bersetuju dengan Perdana Menteri, terutama penasihat serta punahsihatnya. Kalau ada pun sebab kenapa saya hendak menyampuk adalah kerana Kadir TIDAK MENGHARGAI peranan dan sumbangan para pejuang siber pro-UMNO yang telah mengabdikan tenaga dan masa untuk berhadapan dengan pejuang siber pro-pembangkang sejak 2009 lagi.
Bersetuju dengan Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, sdr Ibdilillah sebelum memahami pendiriannya mengenai pejuang siber pro-UMNO yang mengakibatkan dia diserang sebelum ini adalah tindakan tidak matang seorang wartawan lama dan so-called blogger. Cubalah buatgroundwork sedikit untuk memahami punca kenapa Ibdil diserang begitu rupa. Kalau tidak mahu membaca dari blog pro-UMNO yang dipandang keji oleh Kadir, bacalah dari blog Mazidul dan cuba fahami isunya. 


IBDILLILLAH ISHAK (PENGERUSI BIRO MEDIA BARU UMNO) : BAHASA ROJAK GRED A+

KEMAS KINI TERAKHIR ENTRI BLOG MILIK PENGERUSI BIRO MEDIA BARU UMNO PADA TAHUN 2010 DAN 2012

SUPERMAN BAKAL TURUN PADANG

PENGERUSI BIRO MEDIA BARU UMNO IBDILILLAH ISHAK TIDAK MEMBENARKAN SEBARANGAN INDIVIDU MEMBACA BLOGNYA

PENGERUSI BIRO MEDIA BARU UMNO (IBDILILLAH ISHAK) WAJAR BERUNDUR

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive