sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday 31 January 2014

VIDEO PANAS !!! PENGUBAH SUAI GAMBAR MELAMPAU AKAN DI KENAKAN HUKUMAN BERAT ???

Apj amat bersetuju dengan gesaan daripada beberapa NGO ini tentang satu hukuman  berat kepada sesiapa sahaja yang mengubah suai gambar demi perpaduan kaum dan perpaduan rakyat di Malaysia ni. 

Apj lihat keadaan sekarang sangat meruncing dengan pelbagai gambar yang di edit untuk menaikan kemarahan baik dari pembangkang mahupun pihak kerajaan. Yang lebih bahaya apabila gambar yang di edit menyentuh isu agama yang boleh membawa malapetaka buat rakyat Malaysia.

Jadi Apj berharap pihak kerajaan , KDN mahupun SKMM mengkaji satu akta yang berat bagi kesalahan mengubah suai gambar yang membawa maksud tidak baik. 


Contoh gambar di atas yang telah di ubah suai untuk memburukkan isteri Perdana Menter , Datin Seri Rosmah Mansor . Ia membawa kesan untuk memburukkan Datin Seri Rosmah di mata rakyat Malaysia. Beribu gambar telah Apj temui yang telah di ubah suai yang boleh membawa kesan buruk dalam keharmonian rakyat Malaysia.

Bertindak sebelum segalanya hancur. Kami rakyat Malaysia mahu keamanan dan kedamaian sesama rakyat Malaysia tanda mengira bangsa di negara ini.

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive