sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Wednesday, 17 October 2012

HOT BEB !!! SATU LAGI REAL VIDEO VVIP PKR SONDOL THAI DOLL DI BONGKAR JOM TENGOK !!!
Tudiaaaaa... APJ terkejut besaq bila tonton video ni dan terbeliak biji mata apabila tengok pelaku dalam video di bawah ni adalah orang atasan PKR sendiri. Bagi APJ pasti akan berlaku seperti biasa, alasan mengatakan perut boroi, video edit, video besi, jam omega dan macam-macam lagi.

Apapun manusia macam ni selalunya akan menghancurkan sesebuah negara jika ia memerinta, Malaysia turut malang ada insan sebegini lahir di bumi bertuah ini.

Isu sebenarnya yang APJ nak bawa adalah kes jenayah Syariah yang meningkat mendadak di Selangor, semalam dalam berita sinar berkata : 

Sebanyak 1,151 kes jenayah syariah direkod oleh Bahagian Pendakwaan Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) dalam tempoh enam bulan pertama tahun ini, melebihi jumlah yang direkod sepanjang tahun lepas, kata pengarahnya, Datuk Marzuki Hussin.

Beliau berkata, sepanjang tahun lepas cuma 1,077 kes direkodkan.

"Peningkatan ini merupakan satu keadaan yang sangat serius dengan kadar purata 191 kes sebulan sepanjang tahun 2012.

"Kesalahan jenayah syariah di Selangor juga dilakukan oleh pelbagai generasi tanpa mengira usia, jantina dan latar belakang pendidikan seseorang," katanya pada sidang akhbar selepas merasmikan Seminar 'Tanggungjawab Masyarakat Dalam Menangani Jenayah Syariah' di sini hari ini.

Marzuki berkata jenayah syariah bukan sekadar kesalahan seperti khalwat, persetubuhan luar nikah dan lelaki berlagak seperti perempuan, malah melibatkan kesalahan berkaitan akidah seperti dakwaan palsu, kesucian agama Islam serta institusi agama Islam itu sendiri.

Beliau berkata, tanggungjawab menangani jenayah syariah tidak seharusnya dibebankan kepada penguat kuasa agama sahaja, yang turut menerima kritikan serta tohmahan ketika menjalankan tugas.

"Sebagai contoh, kes siasatan Gereja Methodist Damansara Utama (DUMC) oleh pihak penguat kuasa agama Jais yang dikatakan menyalahi prosedur. Apa dikesali terdapat banyak pihak mengambil kesempatan ke atas isu ini dengan menokok tambah cerita sehingga memberi kesan negatif ke atas institusi agama Islam itu sendiri," katanya.

Siasatan pada 3 Ogos tahun lepas itu dilakukan selepas Jais mendapat maklumat terdapat orang Islam menyertai majlis anjuran DUMC selain berlaku penyebaran ajaran Kristian kepada mereka di gereja tersebut.


SAMBUNG BACA SINI

LAYAN VIDEO TUUUUU JOMMMMMM
ehehheh OK KA??? 

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive