sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Monday 24 June 2013

PANAS !!! HUSAM AMBIK 10 PEGUAM KES KENA TAHAN !!! KAYA MAK DATUK DIA NIH !!! #Blackout505
Dengar cerita Husam Musa dikenakan perintah tahan reman selama dua hari di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) semalam. 
Perintah dikeluarkan Majistret Nik Habri Muhamad bagi membolehkan polis menjalankan siasatan mengikut Seksyen 4 Akta Hasutan 1948. Reman ke atas beliau berkuat kuasa hari ini sehingga esok.

Husam yang ditahan di Kampung Pandan Ampang, jam 4 petang semalam, dipercayai berkait kenyataan disiar media rasmi Pas, meminta orang ramai menyertai himpunan Black505 di Padang Merbok, di Kuala Lumpur, semalam.

Husam telah mengeluarkan fatwanya  “Andai kata kita terkorban, atau satu daripada kita terkorban, InsyaAllah ia adalah syahid fi sabillah”.
Bila dah kena tangkap macam-macam la penyakit datang, dengar kata  keadaan kesihatan Husam tidak berapa baik dan sudah tiga hari demam serta menghidap gastrik serius. Hihi nasib baik tak kena sawan kambing . 

Nak tambah panas lagi gempar Husam diwakili 10 peguam dan lima daripadanya iaitu, Hisham, Rashid Yah, Shahruddin Mohamad, Nik Baharom Nik Abdullah dan Wan Razak Wan Dollah hadir di IPD, semalam. Wahhh , kaya sungguh Husam ni ya , kata tak dak duit tapi boleh ambik 10 peguam tu !!! berapa bayar tu der ?? atau depa bagi free untung-untung dapat pahala ke syurga !! huh 

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive