sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Saturday, 5 April 2014

HOT ARTIS : GAMBAR SEPARUH BOGEL ADI PUTRA DI SEBAR BEKAS SUAMI AIDA FASHA , ADI PILIH UNTUK BERSABAR !!!


Pelakon Adi Putra memilih untuk berdiam diri dan bersabar setelah sekeping foto yang menunjukkan beliau memakai sehelai tuala tanpa baju dimuat naik di Instagram.

Ia dikatakan dimuat naik oleh bekas suami kepada wanita yang didakwa mempunyai skandal dengan Adi Putra sebelum ini.

"Saya tak tahu dan tak ambil tahu apa yang berlaku. Malah saya tidak akan mengambil tindakan apa-apa selagi ianya tidak melampaui batas.

"Saya sekarang belajar untuk bersabar sahaja dan tidak mampu untuk memarahi mereka. Sedangkan Rasul pun pernah diduga dengan pelbagai musibah sehingga dibaling tahi ke mukanya tapi dia masih bersabar.

"Biarlah orang nak kata cara saya membiarkan pihak sana membuat suka hati ni nampak seperti saya yang bersalah kerana ianya tidak memberi apa-apa kesan kepada saya selain Allah sendiri meletakkan salah itu kepada saya,"
ISU INI BERMULA DARI SINI 

Seorang ahli perniagaan membuat laporan polis terhadap Adi Putra mendakwa pelakon itu ada hubungan sulit dengan isterinya.

Ahli perniagaan berkenaan berbuat demikian selepas dia mengalami tekanan perasaan dan gangguan mental hingga menyebabkan hubungan dirinya dengan isteri terjejas sehingga dia bertengkar hampir setiap hari.

Skandal itu terbongkar apabila ahli perniagaan berkenaan menyemak telefon bimbit milik isterinya pada 7 Ogos lalu apabila terdapat SMS, Instagram dan WhatsApp artis berkenaan yang antara lain mengandungi kata-kata dan gambar lucah termasuk gambar lucah pelakon berkenaan.Adi Putra dan wanita itu di’fahamkan baru sahaja seminggu berkenalan.

Menurut sumber, Adi Putra dan wanita itu mengaku yang berbalas mesej selain bertukar tukar gambar lucah sejak 29 Julai hingga 5 Ogos yang lalu dengan alasan untuk suka suka & mereka tidak pernah berjumpa selama ini.

Adi Putra Turut Buat Laporan Polis

Laporan Berita Harian hari ini juga menyebut yang Adi Putra turut membuat laporan polis di Balai Polis Wangsa Maju, Kuala Lumpur mendakwa di’ugut oleh lelaki yang mengaku suami peminat wanitanya.

Adi Putra mendakwa telah menerima panggilan dari lelaki itu pada 7 Ogos yang lalu & menerima ugutan akan menghancurkan kerjayanya sebagai pelakon, selain mahu memastikan Adi Putra di’halau keluar dari Malaysia.Kami ada menerima satu ‘salinan’ laporan polis yang di’dakwa merupakan laporan yang di’buat Adi Putra kerana bimbang akan keselamatan diri dan juga keluarganya.Bagi aku apa nak hairan Adi bertuala sahaja , sebelum nipun dalam filem banyak gambar beliau beraksi tampa baju , cuna tengok kat bawah tu , berketul-ketul beb !! hahaha harap-hara lepas ni suami-suami kenalah pantau isteri masing-masing agar tak tersuka kat orang lain , dan sedar diri dia tu adalah isteri orang bukannya janda atau anak dara !!! 


WOW BERKETUL-KETUL BANG !!!! OPSSSS !!! AKU LELAKI SEJATI BUKAN SUKA SESAMA LELAKI TAU !! MUAHAHAHAH ~~~

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive