sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Tuesday, 1 April 2014

VIDEO PANAS !!! DOKUMEN TERSEBAR , RBA MENGELUPUR KEPANASAN !!! #RBA
Pertubuhan Minda Dan Sosial Prihatin hari ini mendedahkan misi jahat kumpulan media cyber pembangkang 'Red Bean Army' (RBA) yang berhasrat untuk memperbodohkan rakyat dengan melakukan provokasi jahat terhadap Kerajaan Persekutuan.

Presiden pertubuhan tersebut Ramesh Rao berkata, kesemua 800 ahli RBA itu yang juga ahli DAP turut dibayar RM3,000 bagi melakukan provokasi di alam maya.

"Red Bean Army memfokuskan orang-orang awam yang mudah mempercayai provokasi.

"Anggota RBA seramai 800 orang dan kesemuanya adalah ahli DAP," Beliau berkata demikian kepada pemberita pada sidang media di Petaling Jaya Business Park, hari ini.

Hadir sama bekas Pembantu Khas Teresa Kok, Tony Tan Chee Chong dan Presiden Martabat Jalinan Muhibbah Malaysia (MJMM), Abdul Rani Kulup Abdullah.

Jelas Ramesh, sumber utama kegiatan 'haram'RBA dibayar secara tunai menerusi dana dari 20 syarikat besar yang diberi tender projek oleh kerajaan Selangor dan Pulau Pinang.

"Saya memang ada senarai syarikat besar yang mendapat projek dan membayar RBA. Saya juga tahu siapa yang bayar elaun mereka.

"Cara pembayaran ini bermula sejak pilihan raya ke-13 dan cara pembayaran juga telah meningkat selepas pilihan raya," ujarnya.

Menurutnya lagi, RBA kini berselindung di bawah imej pekerja awam seperti Pegawai Bank, Pemandu Teksi, Peniaga, Dokter Perubatan, Kolej Swasta, Makenik Motor/kerata dan menakutkan kaum Cina.

Katanya lagi, pusat utama pergerakan tersebut kini tertumpu di bandar-bandar utama sekitar Johor, Pulau Pinang, Perak, Selangor dan Wilayah Persekutuan bagi mendapatkan sokongan sekurang-kurangnya 10 juta orang menjelang Pilihan Raya Umum ke-14.

"Mereka juga telah dilatih untuk menetapkan minda mereka kepada untuk menolak (Sistem) Kesultanan dan raja, menghapuskan ketuanan Melayu dan bumiputra.

"Sasaran mereka sebelum PRU ke14 adalah untuk menghasut seramai 10 juta orang," katanya lagi.

2 comments:

Anonymous said...

Mengapa panggil Red Bean Army, seolah-olah kita mengiktiraf mereka sebagai arny, panggil je BARUA DAP

Anonymous said...

Betul tu anon 6.59!

PAP-DAPBANGKAI/PKRPELIWAT/PENGGANAS Red Bean sebenaqnya adalah ejen-ejen Mossad/IsraHELL/ZIONIS-CIA-MI6-NATO (lihat di http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, Wednesday, September 2, 2009)! EvangeliSStar dan MalaysiaKKKini, juga ejen mereka!

Dan si DAPBANGKAIkok dan gengnya juga selalu ke Jerman, yg. sebenarnya dikuasai si ZIONIS plg. DAJAL Rothschild, yg. menubuhkan IsraHELL dgn. amat BUAS - lihat Jerman ZIONIS ini di http://www.presstv.ir/detail/2014/02/22/351741/germany-offers-to-represent-israel/, Germany offers to represent Israel in some Muslim countries, Feb 22, 2014!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive