sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Sunday, 13 April 2014

PASS RESIDEN : ZAHID HAMIDI PENGKHIANAT NEGARA DAN LAYAK DUDUK DI UK MACAM 1000 LAGI PENGKHIANATAku memandang serius mengenai pemberian 3 Pas Residen kepada 3 orang 'Pengkhianat Negara ' yang duduk di united Kingdom. Perkara ini sangat memaukan , kita tahu ada 1000 orang 'bekas ' rakyat Malaysia yang berada di UK dan tidak mah kembali lagi ke Malaysia.

Ada di kalangan mereka yang telah mengoyakkan pasport Malaysia ketika berada di luar negara dengan hasrat benci kepada negara ini dan tidak lagi mahu pulang kerana kebencian itu dan ada yang 'menikam' negara ini dari belakang. Tidak ada lagi taat setia di kalangan mereka. 

Bagi aku mereka ini sudah membenci Malaysia dan tidak mahu tinggal di sini dan telah menkhianati negara ini jadi mengapa kita perlu memberi apa-apa kebenaran mahupun Pas Residen kepada Mereka untuk kembali ke Malaysia ??? 

Sudahlah maruah Malaysia mereka pijak , mereka jijik untuk lankah ke tanah air ini tapi sekarang kita pulak duk layan mereka ni macam raja . Aku rasa sama saja Menteri KDN yang memberi kelulusan ni dengan mereka ni , PENGKHIANAT NEGARA !!! 

Aku nak lihat sama ada desakkan rakyat mengenai pemberian Pas Residen ini di dengari Zahid Hamidi atau tidak , kalau dia tetap meneruskan tanpa menarik balik pas residen tu , pastinya Zahid adalah antara golongan tersebut dan menjatuhkan maruah negara . 


No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive