sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Monday, 14 April 2014

HOT ARTIS : TUDIAAA JOHAN RAJALAWAK TERTIDO KETIKA SOLAT !!! INI JAWAPAN DIA


Jika anda seorang peminat tegar Johan, sudah pasti akan sedia maklum bahawa laman Instagramnya dipenuhi dengan foto bersama isteri dan anaknya.

Bagaimanapun, semalam laman Facebook dipenuhi dengan cerita daripada beberapa blog gosip yang mendakwa kononnya pelawak terkemuka tanah air, Johan Raja Lawak telah tertidur ketika sedang bersolat.

Berasa hairan dengan kisah itu, penulis lantas membaca artikel tersebut yang turut menuduh bahawa isterinya, Ozlyn telah membuka aib Johan apabila sengaja memuat naik foto tersebut di laman Instagram.


Foto yang dimuat naik oleh Ozlyn

Menafikan dakwaan itu, Ozlyn dengan tenang memberitahu bahawa fakta sebenar mengenai foto tersebut telah diputarbelit oleh penulis blog tersebut.

Tidak cepat melatah dengan isu tersebut, Ozlyn menjelaskan bahawa Johan dilihat sujud dalam tempoh yang agak lama kerana salah seorang anaknya berada di belakang Johan.


Antara komen daripada Ozlyn mengenai isu tersebut

Enggan mempedulikan fitnah orang, Ozlyn turut berkata bahawa dia kini bahagia melayari rumahtangganya bersama Johan dan juga bergelar ibu kepada 3 orang puteranya. Apapun, apakata kita lihat foto terbaru anak-anaknya yang comel itu!


OH BULAN 

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive