sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Monday 12 November 2012

18SX : GOLONGAN ASEKSUAL PUNYA SIFAT PELIK DALAM HUBUNGAN !!

Tudia terbeliak biji mata aku dengan gelagat manusia akhir zaman sekarang ni, ada yang suka seks bebas lelaki dan wanita, ada suka lelaki sama lelaki, perempuan sama perempuan dan ni ada pulak yang tak suka lelaki dan tak suka perempuan.. Manusia jenis apa agaknya ini ya?? Jom kita kupas sedikit tentang jenis ASEKSUAL ini.

             

          

Lelaki dalam gambar ni nama dia Mao Sukiyama, seorang tukang masak di Tokyo, Jepun, dari segi gaya dia sama macam lelaki normal lain. Dia ni jenis manusia yang tak ada perasaan cinta pada wanita mahupun lelaki. Sifat jenis ini di panggil ASEKSUAL.

April lalu Mao telah membuang kemaluannya dan menawarkan kemaluan itu untuk dijual dan di masak kepada pembeli, subhanallah ada ka jenis suka makan kemaluan manusia ni?? tapi zaman sekarang ni manusia pelbagai ragam, dunia dah semakin hampir riwayatnya..

Bermacam-macam perkara berlaku, dan setelah tidak dapat menjual kemaluannya itu, akhirnya Mao telah memasak kemaluannya dan campurkan dengan cendawan dan dimakan oleh 5 individu bertuah semperna hari lahir Moa.. Aku bacapun dah nak terkeluar isi perut aku... Ada yang sanggup rupanya..

Setelah ada golongan manusia yang homoseksual dan lesbian kini timbul pulak golongan ASEKSUAL ini di dunia. Mereka mahukan golongan ASEKSUAL ini diterima masyarakat tetapi perbuatan Mao ini telah memalukan kerajaan Jepun dan beeliau boleh dikenakan denda sebanyak RM100.000 dan dipenjara selama dua tahun.

Lebih buat aku teruja dengan golongan ASEKSUAL ini adalah kerana di MALAYSIA pun ada juga manusia ASEKSUAL, tetapi dia seorang wanita bernama HAMIDAH. Nak tahu cerita Hamidah korang bacakah KOSMO (JURNAL).

Menurut seorang pakar SEKS Britain, David Jay, terdapat 1 peratus penduduk dunia merupakan ASEKSUAL. Faktor terjadinya golongan ini masih tidak dapat dipastikan, ujar Jay.

Bagi  pakar Psikiatri Universiti Malaya (UM) Prof. Nor Zuraida Zainal, fitrah manusia dan haiwan sebenarnya memerlukan pasangan dalam hidup. " Jika benar wujudnya golongan seperti ini di Malaysia, ia hanya akan mendatangkan musibah" . "Bayangkan jika golongan ini berjaya meresapi pemikiran golongan remaja sekarang hingga ramai yang tidak mahu berkahwin, ini pasti merugikan negara sekaligus mengurangkan populasi penduduk," katanya.

Pssst : Petunjuk Allah makin jelas buat kita bersedia akan berakhirnya zaman umat Nabi Muhamad S.A.W

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive