sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Sunday 18 November 2012

PANAS !!! PAS KEDAH BUAT PELANCONGAN SEKS DI KEDAH?? DANOK 2?? VIDOE AMOI MENARI SEPARUH BOGEL BEB !! #TUKARKEDAH


Makin lama, makin jadi setan PAS Kedah ni, selepas merugikan duit rakyat dengan pelbagai projek hantu seperti PNG dan lain-lain projek yang hantu telan, kini PAS Kedah telah meluluskan  pulak projek yang boleh menarik pelancong agar tak lagi ke Negara Dunia Seks Thailand seperti di DANOK dan lain-lain tempat di Thailand.

Aku agak terkejut dengan penambahan hampir 110 pusat hiburan baru di Kedah dan lebih 40 buah pusat hiburan telah diluluskan lesen oleh Kerajaan PAS Kedah, dan selebihnya dinasihatkan oleh PAS untuk memohon lesen.. Tudiaa... Ajaran songsang apa yang PAS bawa sekarang ni, PAS nak bagi bala apa turun di Kedah ni. Dulu kita agak susah nak cari tempat macam ni, tapi la ni bersepah di Negeri Kedah ni.

Seperti menurut perintah syaitan PAS Kedah telah membawa sial dengan membuang perjuangan Islam dan membawa masuk iblis dan syaitan di Negeri Kedah.

Aksi dibawah adalah rakaman di House Bar di Alor Mengkudu Kedah. Hebat bukan dah boleh telanjang manjang di Kedah la ni. inikah Islam yang PAS nak bawa rupanya. Setan punya PAS !!!!


No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive