sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Sunday 11 November 2012

PANAS !! HADI AWANG DICABAR TANDING DI KEMAMAN SEBELUM BERKUBUR DI PEKAN !!!


Sebelum teringin nak masuk lawan di Parlimen Pekan Haji Hadi di cabar bertanding dulu di Parlimen Kemaman, kalau menang baru la layak nak bertanding di Pekan. Hasrat Hadi umpama mahu menggali lubang kubur untuk dirinya sendiri tapi kalau nak matipun, baik tanam di tempat sendiri. Saudara mara payah nak tengok atau lawat kubur tu nanti sebab jauh ..kah kah kah ...

Semalam aku tertarik dengan cabaran dari Menteri Besar Terengganu iaitu Datuk Seri Ahmad Said kepada Hadi agar bertanding dulu di Parlimen Kemaman sebelum nak masuk cabar Perdana Menteri di Pekan. Katanya pada wartawan semalam beginilah seritanya :

“Kesediaan Abdul Hadi itu (untuk) bertanding di Pekan hanya gimik politik sahaja, bohong belaka. Apa tujuan dia? Nak dapat publisiti? Nak gali kubur sendiri?

“Kalau berani, marilah bertanding di Kemaman. Buat apa pergi bertanding di Pahang. Tunjukkan kehebatan di Terengganu dahulu,"  


seterusnya di BACA SINI .


Ahmad berkata, pihaknya mengalu-alukan kedatangan Abdul Hadi untuk bertanding di kerusi Parlimen Kemaman bagi menguji kehebatan parti itu dalam mendapatkan sokongan rakyat.
Tegas beliau, kenyataan Abdul Hadi itu juga adalah gimik kononnya pemimpin itu akur arahan parti sekali gus untuk menghangatkan suasana sebelum PRU13.


Dengan cabaran ini aku nak tengok apa riaksi Hadi dan beranikah beliau menerima cabaran ini sebagai jaguh  atau anak JANTAN PAS .


No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive