sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Thursday 1 November 2012

HIBURAN : TUDIAAA FAUZIAH GAUS AKAN BERNIKAH DENGAN VIP PANAS?? NO 2, NO 1 ??? PANAS BEB!!Artis jelita yang lagi cun dan seksi ini dikhabarkan akan berkahwin tidak lama lagi, wahhh passti gempak beb.. apa tidaknya gadis comel ini dulu hangat diperkatakan bercinta dengan seorang DATUK SERI. Jom kita teropong lagi apa yang berlaku dulu beb.

Menurut sumber Fauziah akan berkahwin secara senyap-senyap dengan VIP ini dalam waktu terdekat kerana apa?? ntah akupun tak pasti apa sebab, addakah kerana di bakal jadi isteri no 2?? pun aku tak passti, yang pastinya sumber ini dikatakan sahih. 


Fauziah Gous yang berwajah comel itu,  dulu dikatakan bercinta dengan seorang ahli korporat berstatus duda yang bergelar Datuk Seri.Korang tahu kan kan kan?? hehe
Cerita ni aku sedut dari forum yang terkenal iaitu forum cari telah membongkar bahawa VIP yang dimaksudkan itu ialah bekas CEO Media Prima yang kini berkhidmat untuk siaran televisyen milik kerajaan apabila Fouziah mula terima tawaran lakonan di TV1 yang kebetulan kini diterajui Datuk Seri tersebut.

Wahhh adakah sidia itu yang bakal jadi suami kepada Fauziah?? apapun kita tunggu sahaja bila perkahwinannya berlaku nanti, buat Fauziah benda yang baik usahlah disorok-sorok tak elok beb... Peminat anda juga mahu meraikan hari bahagia itu... jika benar Pendang ucapkan selamat pengantin baru buat Fauziah.... adios....


No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive