sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Monday 26 November 2012

GEMPAQ !!! KARPAL AKAN DISINGKIR DARI DAP ANGKARA ANWAR????

Karpal Singh

Tudiaaaa !!! Aku nak melompat jika makhluk ni di tentang kaum biadapnya sendiri, bukan apa mulut dia ni dah rupa longkang, busuk hati tak pernah habis ... Semalam dia berkata pada wartawan mengenai dakwaan dia akan di singkirkan dari DAP .. jom tengok apa dia pusing pulak : 


GEORGETOWN - Pengerusi DAP Kebangsaan, Karpal Singh berkata, dakwaan kononnya terdapat konspirasi untuk menyingkirkan beliau pada pemilihan parti yang akan berlangsung bulan depan hanya satu rekaan semata-mata.

Beliau berkata, dakwaan seumpama itu adalah perkara biasa di dalam politik terutamanya menjelang pilihan raya.

"Ini adalah perkara kecil dan saya tidak beri maklum balas kepada perkara seperti ini. Tidak ada masalah (di dalam parti), ini semua rekaan. Ini adalah salah satu daripada demokrasi. Semua ada hak untuk menyuarakan apa yang diingini.

"Tiada masalah...macam-macam (akan berlaku) walaupun pilihan raya umum, pilihan raya satu parti politik... ini biasa. Tapi akhirnya apa yang disuarakan oleh wakil-wakil itu yang penting," katanya pada sidang media di sini hari ini.

Beliau mengulas laporan sebuah portal berita hari ini memetik kenyataan bekas pemimpin parti DAP, Tan Tuan Tat, yang mendakwa terdapat konspirasi untuk menyingkirkan pemimpin veteran itu pada pemilihan parti bulan depan. - Bernama


APJ : Biasalah ayat penyedap badan.. Kalau anak jantan karpal harus terimaa hakikat .. kata hebat sangat !!! huhhh !!!!

No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive