sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Tuesday 20 November 2012

EKSKLUSIF : 6 ANAK SYARIKAT KUIN PUNCA RUNTUHNYA KUIN !!! AZIZAN DAN JAMIL HARUS BERTANGGUNGJAWAB !!!


Kesemua syarikat di atas adalah Syarikat di bawah Insaniah Holdings. Sejak ditubuhkan rektor KUIN si JAMIL dan mendapat restu AZIZAN RAZAK sehingga sekarang langsung tidak pernah menguntungkan KUIN. Sampai gaji 6 orang CEO ni pun KUIN kena bayaq. 


Anak-anak syarikat ni berada di bawah Insaniah Holdings. Tapi peliknya, KUIN yang takdak kena mengena dengan anak-anak syarikat ni terpaksa bayar gaji depa semua...patut ka lagu tu?
nsaniah Holdings adalah syarikat induk dan syarikat itu mempunyai anak-anak syarikat dibawahnya yang seperti berikut.

1. Insan Maya
2. Insan System
3. Insan Fasih
4. Insan Medic
5. Insan Bistari

Insaniah Holding ni diketuai oleh seorang CEO. Tapi CEO dia ni dah lari dan kerja dengan sebuah syarikat di Turki. Nanti aku ceritakan bab bekas CEO tu. Sekarang ni Insaniah Holding takdak CEO dan jawatan tu dipangku oleh CEO Insan Medic...

Untuk pengetahuan hangpa, setiap anak-anak syarikat ni jugak diketuai oleh CEO-CEO masing-masing! Senang sungguh depa dapat jadi CEO nooooo...heh! Siapa yang lantik depa ni kalau bukan Jamil dan Azizan Razak? Dan siapa pulak depa ni sampai senang sangat jadi CEO?

Setiap CEO ni bergaji lebih dari RM10,000 sebulan setiap orang walaupun depa tak pernah bawa keuntungan kepada anak-anak syarikat ni...pelik wooo..!!! Bayangkan betapa Jamil dan Azizan sayang kat CEO-CEO ni...heh!

Bayangkan, KUIN ada lebih 200 orang kakitangan, tapi jumlah bayaran gaji depa semua hanyalah berjumlah RM900,000 sebulan.

Tapi, Insaniah Holding dan kelima-lima anak syarikatnya ni ada 100 orang kakitangan saja, tapi depa punya jumlah gaji semuanya adalah sebanyak RM1,300,000.00 sebulan! RM1.3 juta sebulan!!! Bayangkan...besar wooo bezanyaaa..!!!

Padan la dulu depa pakai wira buruk dan sekarang dah tukaq pakai Merz baru..!!!

Dulu, Jamil jadi pemangku CEO di Insaniah Holding dan dia dapat RM5,000 dari situ. Sekarang ni ia dipangku oleh kroni Jamil merangkap CEO Insan Medic yang bernama Dr. Ramli Saad.

Nak tahu berapa dia dapat dari kedua-dua jawatan tu? Heh! RM40,000 sebulan brooo..!!! Lebih banyak dari gaji MB Kedah! Lepas tu, Dr. Ramli ni bawak pulak bini dia jadi Felo Akademik kat situ dan dikatakan diberi gaji besaq berjumlah lebih RM12,000 sebulan! Kaya la depa laki bini..!!! Heh!

Aku nak tanya, kenapa Azizan dan Jamil sayang sangat kat Insaniah Holdings yang tak guna seduit tu? Berapa BILLION depa buat untung bagi kat Insaniah Sdn Bhd setahun? Setahu aku, akaun semua syarikat tu semuanya RUGI BESARRRR..!!!

Nak tahu siapa dan kenapa depa dapat gaji besaq yang perlu dirompak secara paksa dari KUIN? Nanti aku dedahkan...heh! Siap laaaa....heh!

TMK AKAN DEDAHKAN BERMULA DARI DUKE

Psstttt : nantikan nama-nama kroni JAMIL bukan 10 tapi berpuluh-puluh ... makan gaji buta sial.....


No comments:

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive