sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Friday 16 November 2012

HOT DER !! HADI AWANG KANTOI PEGANG MAK IKAN !!! TUDIAAAAHadi Awang menegaskan bahawa "parti syaitan yang dikuasai syaitan di dalamnya" tidak mampu menegakkan kebajikan yang "adil terhadap semua".

Hadi juga berkata hanya kebajikan yang berkonsepkan adil untuk semua akan dapat menyatukan hati manusia majmuk dan mewujudkan perpaduan tulen.

Dalam negara berkebajikan, semua pihak akan berlumba-lumba melakukan kebajikan, iaitu kebajikan kerajaan terhadap
rakyatnya.

Mengikut konsep itu, rakyat juga akan membantu kerajaan yang akan mewujudkan hubungan saling mengerjakan kebajikan antara miskin-kaya dan majikan-pekerja. - Hadi Awang

kata :

FB Cincin Emas: Kerajaan BN juga telah lama mengamalkan nilai-nilai kebajikan untuk rakyatnya. Maka rakyat juga akan membantu kerajaan (BN) untuk mengukuhkan lagi hubungan antara mereka.

Kalau rakyat tak sokong pembangkang, jangan pula disalahkan rakyat tak reti mengundi atau masih memakai cawat. Kalau mereka menang, maka pilihan raya itulah yang terbaik, telus dan bersih. Kalau sebaliknya maka habislah BN. BN rasuah. BN salah guna kuasa. BN menipu. SPR dalang utama. Itulah standard pemikiran pembangkang. Jadi siapakah syaitan sebenarnya?

 

1 comment:

Anonymous said...

wey hang x rasa rugi ka kalau hang buat blog ni semata mata nak caci ulama...taubat la... tok sah la cari kesalahan orang lain.. baik cari kesalahan diri sendiri...bertaubat la,bertaubat la,bertaubat la,,, jgn menyesal kelak bila hang x sempat nak minta maaf kat orang yg caci selama jika mereka tida lagi kat dunia ni...

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive