sahabat-sahabat APJ

t.kasih sahabat-sahabat,jom follow

Tuesday, 18 March 2014

YA ALLAH !!! PROGRAM SELAWAT PERDANA DI HINA, DIMAKI CINA-CINA RBA YANG biaDAP DAN KURANG AJAR !!!! #SelawatPerdana


Allahuakbar !!! Allahuakbar !!! Allahuakbar !!! aku hanya mampu menarik nafas geram dan pedih yang teramat , cina-cina biaDAP ini sudah melampau dan kurang ajar , menanam sifat benci dan musuh kepada orang Melayu dan Islam. Program Selawat Perdana Cintai Allah dan Rasul junjugan di hina , dimaki oleh Cina-cina biaDAP ini !!! 

Apa yang mereka mahu , apa yang mereka buat ini boleh menanam sifat benci dan dendam pada mereka bukankah ini bahaya pada bangsa-bangsa di Malaysia ni !!! hurmmmm Subhanalllah !!! 

Inilah kerja Red Bean Army belaan DAP , mereka semenangnya berniat menghancurkan Melayu dan melemahkan kekuatan Melayu !! Mereka semakin melampau selepas PAS dan PKR jadi rakan pakatan mereka , jadi senanglah mereka pecah belahkan orang Melayu dan menangkan mereka !!Program ini dikatakan bakal dihadiri oleh pemimpin PAS dan dengan cara ini mereka mahu merosakkan program dan memecahbelahkan perpaduan kaum dengan kenyataan kurang ajar dan biaDAP ini !!! 

Aku harap pihak yang berkenaan harus dan wajib ambil tindakkan sebelum ia menjadi parah bila orang Melayu marah dan simpan perasaan dendam !!! 

Ya Allah , pemudahkanlah perjalanan program ini , Kau Hancurkanlah musuh-musuh yang mahu menghancurkan Agamamu , Kami bermohon Ya Allah !!! 


2 comments:

Anonymous said...

Nampaknya makin ramai si ekoq-qkoq PENDATANG KAPIR DAJAL PENGGANASBABI Red Bean dan DAPBANGKAIBABI sedg. MENGAMOK! Tentulah mereka tak mahu umat Islam bersatu dan menjadi lebih soleh, tapi ingin sgt. mahu anak-anak muda Islam kita dirosakkan pesta LUCAH, DADAH, ALKOHOL dsbnya!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Nampaknya makin ramai si ekoq-qkoq PENDATANG KAPIR DAJAL PENGGANASBABI Red Bean dan DAPBANGKAIBABI sedg. MENGAMOK! Tentulah mereka tak mahu umat Islam bersatu dan menjadi lebih soleh, tapi ingin sgt. mahu anak-anak muda Islam kita dirosakkan pesta LUCAH, DADAH, ALKOHOL, BERPAKAIAN hampir TEKLANJANG dsbnya! Sedangkan Malaysia adalah NEGARA ISLAM!

Di Jerman contohnya, wanita Islam bertudung tak dibenarkan bekerja dgn. JPA Jerman dan umat Islam tidak dibenarkan buat pasar Ramadhan, walau hanya sehari, di Berlin, tetapi kaum Kristian ditaja rejim Jerman buat pasar Krismas sampai sebulan di seluruh cerok bandar/kpg dan di EU, serta cuti panjang Krismas dan banyak lagi perayaan Kristian, yg. rasmi (umat Islam boleh cuti Hari Raya rasmi hanya di satu bandar), kerana agama rasmi Jerman/Barat, agama Kristian! Maka, mana hak asasi 'kesamaan' utk. umat Islam?

Jadi apasal NGO-NGO dan rejim-rejim Barat-Zionis termasuk dr. Jerman ini dan sekutu mereka dr. DAPBANGKAI/PKR, nak gelojoh MELALAK pula, menuntut hak asasi 'kesamaan/kebebasan mutlak-demokrasi' kat Tanah Melayu, NEGARA ISLAM pusaka berzaman nenek moyang kita ini?!

Tapi yg. herannya, haritu, si Melayu yg. kononnya menghina Thaipusam, bukan main cepat diTANGKAP!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

POSTING PALING HOT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive